Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Manualul razboinicului luminii

de Paulo Coelho

Manualul razboinicului luminii

Disponibil si in format
Manualul razboinicului luminii este o invitatie pentru fiecare dintre noi sa ne traim visul, sa acceptam incertitudinile vietii si sa ne ridicam in intampinarea destinului nostru unic. In stilul sau inimitabil, Paulo Coelho ne ajuta sa descoperim razboinicul luminii din noi. In scurte pasaje pline de inspiratie, suntem invitati sa pornim pe calea razboi...
Citeste in continuare...
 LEI9427

Stoc epuizat

Disponibil si in format

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Manualul razboinicului luminii este o culegere de ganduri filozofice si povesti care ii vor incanta pe cautatorii de pretutindeni.
Un razboinic al luminii nu-si petrece zilele incercand sa joace rolul pe care i l-au ales altii. Un razboinic al luminii nu-si pierde timpul ascultand provocaari; el are un destin de implinit. Un razboinic al luminii isi cunoaste defectele, dar isi cunoaste si calitatile. Un razboinic al luminii face intotdeauna tot ce-i sta in puteri si asteapta acelasi lucru de la ceilalti. Stie ca si cea mai indepartata stea din Univers se oglindeste in lucrurile din jurul lui. 
Manualul razboinicului luminii este o invitatie pentru fiecare dintre noi sa ne traim visul, sa acceptam incertitudinile vietii si sa ne ridicam in intampinarea destinului nostru unic. In stilul sau inimitabil, Paulo Coelho ne ajuta sa descoperim razboinicul luminii din noi. In scurte pasaje pline de inspiratie, suntem invitati sa pornim pe calea razboinicului: cel care apreciaza miracolul de a fi in viata, cel care accepta esecul si cel a carui cautare il face sa devina ceea ce doreste sa fie.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: FI000258/2
Noutate: 26 iun. 2015
Editura: Humanitas Fiction
Data aparitiei: 2015
Colectie: Seria de autor Paulo Coelho
Traducător: Pavel Cuila
Număr de pagini: 152
Ediția cărții: a III-a
Formatul cărţii: 13x20 cm
ISBN: 978-973-689-923-2
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei