Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Print si cersetor

de Mark Twain

Print si cersetor

Dincolo de povestea moralizatoare, citita de cateva generatii si indragita de cateva milioane de adolescenti, romanul Print si cersetor poate fi citit ca ecuatia unui schimb de roluri sociale. Beneficiile sunt pentru lumea moderna, pentru teoria si practica organizatiilor de azi. Exista anumite carti inegalabile, esentiale, care fac parte din zestrea noastr...
Citeste in continuare...
14,00  LEI
 LEI5010

Stoc epuizat

Economisesti: 3,50 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Dincolo de povestea moralizatoare, citita de cateva generatii si indragita de cateva milioane de adolescenti, romanul Print si cersetor poate fi citit ca ecuatia unui schimb de roluri sociale. Beneficiile sunt pentru lumea moderna, pentru teoria si practica organizatiilor de azi.

Exista anumite carti inegalabile, esentiale, care fac parte din zestrea noastra nationala. Generatiile se succed, cu obiceiuri, educatie, moda diferite, ordinea sociala se schimba, viata aduce elemente noi, dar numitorul comun al eternitatii noastre il reprezinta si aceste nepretuite carti.

Acest roman al scriitorului american Mark Twain (1835-1910) se inscrie, alaturi de Aventurile lui Tom Sawyer si Aventurile lui Huckleberry Finn, printre cele mai citite carti ale copilariei.

Pornind de la motivul schimbului de identitate, Mark Twain construieste povestea celor doi copii pe conflictul dintre esenta si aparenta, dintre ceea ce suntem cu adevarat si ceea ce parem a fi. Iata de ce Print si cersetor ramane oricand o lectura captivanta si incitanta pentru tinerii de toate varstele.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a173697
Noutate: 24 mai 2018
Editura: Cartex
Data aparitiei: 2018
Colectie: Lectura pentru clasele I-VIII
Număr de pagini: 208
Formatul cărţii: 130x200
ISBN: 9789731047614
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei