Matematica. Initiere. Clasa a VIII-a. Partea a II-a

în stoc
SKU
a265204
28.00 LEI
Pe scurt
Matematica. Algebra, geometrie. Clasa a VIII-a, Partea a II-a. Initiere - Modalitati de lucru diferentiate. Pregatire suplimentara prin planuri individualizate. Caiet de lucru Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 6250/21.12.2020
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Colecție Mate 2000-Initiere
Ediția cărții a VII-a
ISBN 978-973-473-923-3
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMatematica. Initiere. Clasa a VIII-a. Partea a II-a
Rating-ul tău

Matematica. Algebra, geometrie. Clasa a VIII-a, Partea a II-a. Initiere - Modalitati de lucru diferentiate. Pregatire suplimentara prin planuri individualizate. Caiet de lucru

Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 6250/21.12.2020

Cea mai populara si mai longeviva colectie de matematica din Romania, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezinta de mai bine de doua decenii suportul numarul 1 de invatare a matematicii pentru majoritatea elevilor din invatamantul preuniversitar, atat prin activitatile matematice de consolidare si aprofundare, cat si prin activitatile de ameliorare si dezvoltare, concepute in conformitate cu programele scolare in vigoare.
 
Seriile actuale ale acestei colectii ofera o gama diversa de exercitii si probleme, sugestii metodice de predare si invatare diferentiata, precum si posibilitatea de a elabora planuri de predare-invatare-evaluare in functie de nevoile reale ale elevilor.
 
Lucrarea de fata se constituie ca un veritabil ghid dedicat activitatilor de "invatare ameliorativ-remediala", prin exersarea mai amanuntita a unor exercitii si probleme, astfel incat sa poata fi eliminate dificultatile de invatare: un ghid util in primul rand elevilor si in egala masura profesorilor si parintilor.
 
Incepand cu acest an scolar, aveti acces la aplicatia MATE 2000+, aplicatie destinata invatarii in sistem online; prin scanarea QR CODE-ului prezent in interiorul volumului tiparit, se ofera (in premiera pe piata cartii din Romania) acces la activitati de predare aflate in stransa legatura atat cu continuturile programei, cat si cu cele ale volumului tiparit.