Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Detaliile recenziei

Minciuni pe canapea

Minciuni pe canapea

Recenzie a produsului (trimisă în 19 septembrie 2011):
Volumul demitizează relaţia psihiatru-pacient, o face să coboare din turnul de fildeş, pur şi simplu cu picioarele pe pământ , chiar cu tălpile goale, cu un umor care l-ar face până şi pe Freud să râdă.
Psihoterapeuţii cei care deschid uşa şi încearcă să ne treacă dincolo de anxietăţi, fobii e.t.c. se dovedesc a fi tociţi în fond de aceleaşi angoase umane (bani, statusul social, manipulare,relaţii) .
Umorul şi ironia construiesc din personaje o structură piramidală a cărei fundaţie relaţia doctor-pacient ,suferă schimbări de situaţie şi se transformă în vindecare, într-o relaţie pacient-doctor, scriitorul realizează acest transfer inedit poate pentru a păstra nota de umor, că cel puţin unii dintre noi (ex. chiar şi un jucător de pocker) au capacitatea de a descifra atitudini comportamentale, rezultate dintr-o experienţa de viaţa, aceea de a privi prin ceilalţi ca printr-o radiografie.
Şi totuşi autorul nu lasă abandonată ironiei breasla din care cu onor face parte, e normal până la urma cineva păstrează verticalitatea, nu renunţă la dragostea pentru oameni.
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei