Mireasa Stravechiului Mag 5

în stoc
SKU
a253701
44.99 LEI
Pe scurt
Intra in universul Magului!   Chise Hatori este o orfana abandonata de oameni, tulburata de viziuni inexplicabile. Lipsita de speranta, isi vinde viata unui mag infricosator, care strabate pamantul din timpuri stravechi. Paseste astfel intr-o lume cu totul noua, extrem de stranie, locuita de zane si de alte creaturi fantastice ale naturii - o lume plina de magie la fiecare pas.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Nezumi
ISBN 978-606-431-451-2
Număr de pagini 180
Formatul cărţii 13 x 14 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMireasa Stravechiului Mag 5
Rating-ul tău
Intra in universul Magului!
 
Chise Hatori este o orfana abandonata de oameni, tulburata de viziuni inexplicabile.
Lipsita de speranta, isi vinde viata unui mag infricosator, care strabate pamantul din timpuri stravechi. Paseste astfel intr-o lume cu totul noua, extrem de stranie, locuita de zane si de alte creaturi fantastice ale naturii - o lume plina de magie la fiecare pas.
 
Lumea in care Elias o introduce pe Chise nu e doar casa si gradina lui. Este si lumea zanelor.
 
Dragonii, creaturile mitice, folclorul si mitologia sunt bine integrate in lumea moderna si fiecare fiinta magica are locul ei. Personajele non-umane au, de asemenea, propriile lor semnificatii, istorii si culturi si interactioneaza cu protagonistii. Nu este doar o fantezie, modul in care personajele sunt conectate cu lumea face ca tot universul sa fie atat de real, de desavarsit! - Crunchyroll