Nesfântul sfânt

în stoc
SKU
a262907
10.00 LEI
Pe scurt
Cartea aceasta este, aparent, despre un sfânt român, nebun pentru Hristos și mare nevoitor, Ioan David din Strungari, despre care părintele Ioanichie Bălan a spus că este fenomen unic în Ortodoxie. Dar, de fapt, cartea cartea aceasta este, aproape în egală măsură, și despre tine, cititorule. Despre cât de dispus ești tu să îți schimbi viața și să îți iei crucea, pentru a trăi pentru Hristos
Mai multe informații
ISBN 9786069370384
Număr de pagini 174
Formatul cărţii 10.5 x 16.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNesfântul sfânt
Rating-ul tău

Cartea aceasta este, aparent, despre un sfânt român, nebun pentru Hristos și mare nevoitor, Ioan David din Strungari, despre care părintele Ioanichie Bălan a spus că este fenomen unic în Ortodoxie. Dar, de fapt, cartea cartea aceasta este, aproape în egală măsură, și despre tine, cititorule. Despre cât de dispus ești tu să îți schimbi viața și să îți iei crucea, pentru a trăi pentru Hristos.

,,Cred că fratele Ioan este sfânt. Și acum, dacă te rogi la fratele Ioan, nu-ți rămîne rugăciunea neîmplinită. Dacă te rogi pentru ceva, ți se împlinește. Dacă îl rogi pe fratele Ioan: Ajută-mă, că sunt în impasul ăsta! Ajută-mă să ies din impas! te ajută. S-a întâmplat și altora."

Maica Ioresta Cătă de la Râmeț