Noua psihologie a invingatorului

în stoc
SKU
a260336
59.90 LEI
Pe scurt
Denis Waitley, autorul celor mai bine vandute carti Seeds of Greatness (Semintele Generozitatii, carte tradusa si in limba romana), The Psychology of Winning si The Winner's Edge, este una dintre cele mai respectate si ascultate voci despre realizarile de inalta performanta. In Noua Psihologie a invingatorului el ofera sfaturi nemuritoare si oportune despre cum sa-si aplice filozofia in era digitala si sa atinga astazi excelenta personala si profesionala. Lumea s-a schimbat devenind aproape de nerecunoscut de cand si-a inregistrat pentru prima data cea mai bine vanduta carte, in anii 1970, trecand de la epoca industriala tarzie la era digitala si nu numai. Cum a afectat aceasta digitalizare mesajul original a lui lui Waitley? Cum i-au afectat standardele secolului XXI pe cei care cauta succesul antreprenorial? Cum ne afecteaza aceasta schimbare viata personala si profesionala de astazi? In stilul sau patentat, autentic, accesibil si personal, Denis Waitley iti va raspunde cum poti fi un invingator adaptat la aprigele provocari permanente ale secolului!
Mai multe informații
EdituraBusiness Tech
ISBN 9786068709321
Traducător Violeta Limona
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNoua psihologie a invingatorului
Rating-ul tău

Denis Waitley, autorul celor mai bine vandute carti Seeds of Greatness (Semintele Generozitatii, carte tradusa si in limba romana), The Psychology of Winning si The Winner's Edge, este una dintre cele mai respectate si ascultate voci despre realizarile de inalta performanta. In Noua Psihologie a invingatorului el ofera sfaturi nemuritoare si oportune despre cum sa-si aplice filozofia in era digitala si sa atinga astazi excelenta personala si profesionala. Lumea s-a schimbat devenind aproape de nerecunoscut de cand si-a inregistrat pentru prima data cea mai bine vanduta carte, in anii 1970, trecand de la epoca industriala tarzie la era digitala si nu numai. Cum a afectat aceasta digitalizare mesajul original a lui lui Waitley? Cum i-au afectat standardele secolului XXI pe cei care cauta succesul antreprenorial? Cum ne afecteaza aceasta schimbare viata personala si profesionala de astazi? In stilul sau patentat, autentic, accesibil si personal, Denis Waitley iti va raspunde cum poti fi un invingator adaptat la aprigele provocari permanente ale secolului!

Peste tot in lume, oamenii muncesc din greu, muncesc ore indelungate pentru o recompensa mica - si apoi exista invingatori innascuti care par sa aibe succes usor si fara fort. Tu esti pe cale sa te alaturi acestui al doilea grup.

Denis Waitley este cel mai bun trainer de performanta din America. Programul sau Psihologia Invingatorului s-a vandut in peste 2 milioane de exemplare si a devenit cel mai mare program de dezvoltare personala si profesionala al timpului. Alaturi de olimpicii americani si astronautii NASA, companii precum GE, Microsoft, Mercedes Benz etc. au folosit acest program al lui Waitley pentru persoanele cu functii in conducerea executiva, administratori si actionari.

Exista un diamant in tine care asteapta sa straluceasca! Sistemul scolar traditional nu te invata cum sa il slefuiesti. Este posibil ca nici familia ta sa nu fi stiut cum. Metodele pe care Waitley le-a folosit pentru cei mai performanti din lume sunt la fel de utilizabile de orice persona dispusa sa invete si sa actioneze. Acesta este modul in care slefuiesti diamantul din interiorul tau. Aceasta cautare este pentru tine atunci cand esti pregatit sa o faci!