Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Nu ai vrea sa traiesti fara: Carti!

de Alex Woolf, David Antram

Imagineaza-ti o lume fara carti. Nu ai avea nicio informatie despre restul lumii, in afara de ceea ce ai afla de la oamenii care calatoresc. Nu ai sti despre trecut decat ceea ce si-ar aminti cei care spun povesti. Cartea este cu adevarat un „dispozitiv” uimitor, plin de informatii, insa multi dintre noi nu o pretuim. Afla cum a evoluat cartea de...
Citeste in continuare...
24,90  LEI
 LEI1621

Stoc epuizat

Economisesti: 3,74 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Imagineaza-ti o lume fara carti. Nu ai avea nicio informatie despre restul lumii, in afara de ceea ce ai afla de la oamenii care calatoresc. Nu ai sti despre trecut decat ceea ce si-ar aminti cei care spun povesti. Cartea este cu adevarat un „dispozitiv” uimitor, plin de informatii, insa multi dintre noi nu o pretuim. Afla cum a evoluat cartea de-a lungul secolelor si cum se transforma pentru viitor.

 
Super-pont de la Experti:
• Poti scrie pe tot felul de suprafete: piatra, argila, frunze, piei de animale – nu doar hartie.
• Cartile scrise de mana pot fi foarte frumoase, dar cartile tiparite care sunt mai ieftine – sunt accesibile tuturor oamenilor.
• Oamenii care au putere de decizie au incercat adeseori sa distruga cartile, dar nu este usor sa distrugi ideile aflate in ele.
• E-book-urile (cartile electronice) au multe avantaje, dar cartile tiparite nu vor disparea prea curand.
Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a198910
Editura: Niculescu
Data aparitiei: 2019
Număr de pagini: 40
ISBN: 978-606-38-0305-5
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei