Nu te lăsa manipulat

Epuizat din stoc
SKU
a222543
34.00 LEI
Pe scurt

Maria-Dolorès Sanchez este psihoterapeut specializat în psihogenealogie, programare neurolingvistică (NLP), hipnoză ericksoniană și numerologie. Susține conferințe și ateliere având ca temă încrederea în sine și redobândirea stării de bine pe plan emoțional.

Îți propunem 50 de exerciții practice care te vor ajuta să îți dai seama dacă ești victima unui manipulator sau ești predispus să devii una. Vei învăţa să recunoşti persoanele cu profil de pervers narcisic și vei ști să te protejezi de ele, apelând la tehnici de contramanipulare, prin care să conștientizezi și să adopți noi comportamente.

Cu ajutorul contramanipulării, îți vei adapta în permanență discursul la cel al manipulatorului: uneori umorul poate fi de folos – sau ironia –, iar alteori refuzul răspicat este cel mai indicat.

Cuvintele alese pentru a oferi o replică sunt importante, pentru că ele transmit propria stare de spirit. Ele nu apar însă spontan în contextul unei comunicări dificile, indicat fiind să știi dinainte ce vorbe să folosești. Dacă te vei familiariza cu tehnica de contramanipulare, te vei exprima cu tot mai puține ezitări, vei da dovadă de stăpânire de sine, te vei adapta mai ușor în diferite situații și vei prelua controlul asupra propriei vieți.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Exercitii
ISBN 9786068560960
Număr de pagini 104
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNu te lăsa manipulat
Rating-ul tău