Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Omul invizibil

de Herbert George Wells

Omul invizibil

Nou

Într-un sătuc liniștit din sudul Angliei, Iping, cu locuitori, rând pe rând, simpatici, creduli și agitați, sosește într-o zi geroasă de iarnă un călător ciudat. N-ar fi nimic bizar că pe o vreme cumplită, cu zăpadă deasă și rafale de vânt șfichiuitor, un drumeț purtând un palton lung, mănuși groase, un ...
Citeste in continuare...
19,50  LEI
 LEI5716

Stoc epuizat

Economisesti: 2,93 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Într-un sătuc liniștit din sudul Angliei, Iping, cu locuitori, rând pe rând, simpatici, creduli și agitați, sosește într-o zi geroasă de iarnă un călător ciudat. N-ar fi nimic bizar că pe o vreme cumplită, cu zăpadă deasă și rafale de vânt șfichiuitor, un drumeț purtând un palton lung, mănuși groase, un fular care-i protejează fața și ținând într-una din mâini un geamantan mic, se oprește la un han. Dar bandajele care îi acoperă în întregime capul, cu excepția nasului lucios, ochelarii mari, albaștri, ce îi ascund ochii, și hainele pe care nu le dezbracă niciodată îi dau un aspect straniu, iar oamenii devin bănuitori.

Cine este străinul acesta? Să fie un hoț? Un criminal? De ce pare că se ascunde și că nu vrea să fie văzut de ceilalți? Pentru ce nu iese din cameră decât la căderea nopții?

Astfel începe aventura savantului care a descoperit formula invizibilității, unul din romanele celebre ale lui Herbert George Wells, o adevărată capodoperă a literaturii SF moderne.

O poveste simplă dar profundă, o reflecție asupra omului animat de un periculos fanatism științific, hărăzit să sucombe în fața propriilor limite implacabile.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a179426
Noutate: 13 sept. 2018
Editura: Agora
Data aparitiei: 2018
Traducător: Nadia Visan
Număr de pagini: 159
Formatul cărţii: 13x20
ISBN: 9786068391366
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei