Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Petrecere in pijamale la Mimi

de Miriam Cordes

Carticelele PIXI se remarca prin mesaje educativ-distractive pe placul celor mici. Au in continuare formatul patrat care le-a consacrat, dar dimensiunea a crescut de la o latura de 10 centimetri la una de 19. Deci mai multa distractie!   Textele sunt creative, paginile debordeaza de culoare, iar la final copiii se pot bucura de un joc sau o ghicitoare...
Citeste in continuare...
14,90  LEI
 LEI1711

Stoc epuizat

Economisesti: 3,73 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Carticelele PIXI se remarca prin mesaje educativ-distractive pe placul celor mici. Au in continuare formatul patrat care le-a consacrat, dar dimensiunea a crescut de la o latura de 10 centimetri la una de 19. Deci mai multa distractie!
 
Textele sunt creative, paginile debordeaza de culoare, iar la final copiii se pot bucura de un joc sau o ghicitoare simpatica.
 
Buna, astazi Pixi iti arata cum poti sa iti contruiesti impreuna cu prietenii tai o tabara comoda de saltele. Impingeti saltelele pana ajung una langa alta. Intindeti paturi peste ele si puneti multe perne deasupra. Bineinteles, nu trebuie sa lipseasca jucarille de plus si papusile favorabile. Strecurati-va apoi in tabara construita chiar de voi, aprindeti o lumina placuta si spuneti povestile de noapte buna care va plac cel mai mult. Al tau, Pixi.
Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a203913
Editura: All
Data aparitiei: 2019
Număr de pagini: 24
ISBN: 978-606-796-073-0
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei