Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Practical leadership (audiobook)

de Octavian Pantiş

Practical leadership (audiobook)

"Te invitam ca, in timp ce asculti acest mini-training, sa ai in minte oamenii cu care lucrezi zilnic si sa raportezi la ei orice discutam aici. Ca sa definim acum zona in care ne miscam, noi credem ca leadership inseamna sa obtii rezultate prin altii. Aceasta definitie este construita in jurul a doua cuvinte: rezultate si altii. Rezultate pentru ca de...
Citeste in continuare...
30,00  LEI
 LEI5022

Stoc epuizat

Economisesti: 7,50 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

"Te invitam ca, in timp ce asculti acest mini-training, sa ai in minte oamenii cu care lucrezi zilnic si sa raportezi la ei orice discutam aici.

Ca sa definim acum zona in care ne miscam, noi credem ca leadership inseamna sa obtii rezultate prin altii. 
Aceasta definitie este construita in jurul a doua cuvinte: rezultate si altii. Rezultate pentru ca despre asta e vorba pana la urma. Un om e pus sa conduca o companie sau un departament sau o fundatie sau o echipa de baschet pentru a obtine anumite rezultate. Fara nevoia sau dorinta de rezultate, nu prea putem vorbi despre leadership ci mai degraba despre un fel de hobby. A doua componenta esentiala a definitiei o constituie cuvantul "altii". Fara "altii" nu exista niciun fel de leadership.

A obtine rezultate prin altii este deci definitia simpla la care ne raportam in minutele urmatoare, pentru ca se pot obtine rezultate prin altii in mai multe feluri, dintre care unele mai sanatoase si mai durabile decat altele." (Octavian Pantis -TMI Romania)

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: AB000174/2
Noutate: 10 nov. 2016
Format audiobook: CD audio
Editura: Humanitas Multimedia
Voce audiobook: Octavian Pantiş
Durată (minute): 61
Data aparitiei: 2012
Colectie: Carte practică
Ediția cărții: I
ISBN: 978-973-5054-68-7
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei