Presedintii americani. Iubirile presedintilor americani

în stoc
SKU
a230474
29.00 LEI
Pe scurt
Mulți dintre locatarii de la Casa Albă au avut o viață sexuală bogată, chiar foarte bogată. Șirul nesfârșitelor aventuri amoroase ale lui JFK sau tribulațiile erotice ale lui Donald Trump sunt cel mai des citate, ca să nu mai vorbim și de poveștile cu mult sex oral și articole vestimentare feminine pătate cu spermă prezidențială chiar în Biroul Oval de către Bill Clinton. Numai că aceste veritabile epopei ero(t)i-comice au corespondențe incredibile din epoci de demult, inclusiv de pe vremea Părinților Fondatori, bărbați la fel de iubăreți și ei, despre unii dintre ei speculându-se că erau bisexuali.
Mai multe informații
EdituraNeverland
ISBN 978-606-901-885-9
Număr de pagini 28
Formatul cărţii 15 x 25
Tip copertă Brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPresedintii americani. Iubirile presedintilor americani
Rating-ul tău

Mulți dintre locatarii de la Casa Albă au avut o viață sexuală bogată, chiar foarte bogată. Șirul nesfârșitelor aventuri amoroase ale lui JFK sau tribulațiile erotice ale lui Donald Trump sunt cel mai des citate, ca să nu mai vorbim și de poveștile cu mult sex oral și articole vestimentare feminine pătate cu spermă prezidențială chiar în Biroul Oval de către Bill Clinton. Numai că aceste veritabile epopei ero(t)i-comice au corespondențe incredibile din epoci de demult, inclusiv de pe vremea Părinților Fondatori, bărbați la fel de iubăreți și ei, despre unii dintre ei speculându-se că erau bisexuali.

Dacă George Washington era steril dar a iubit cu patimă o vecină, soția celui mai bun prieten al său, Thomas Jefferson a sedus o sclavă mulatră în vârstă de 14 ani, apoi i-a făcut șapte copii. Iar în cazul lui Abraham Lincoln, au fost evocate, cu lux de amănunte, relațiile sale cu bărbați.

Controversele vieții sentimentale a lui Franklin Delano Roosevelt nu-s deloc puține, deși puțini s-ar fi așteptat la asemenea revelații, câtă vreme singurul deținător de patru mandate prezidențiale și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale într-un scaun cu rotile.

John Fitzgerald Kennedy impresionează prin lista incredibilă a femeilor sale, dincolo de Jacqueline Bouvier și Marylin Monroe, multe dintre ele fiind actrițe celebre, deși altele – precum Sophia Loren sau Marlene Dietrich – l-au refuzat fără menajamente.

Bill Clinton are și el un palmares extraconjugal destul de bogat, Hillary Rodham fiind la curent cu aventurile sale cu Paula Jones, Monica Lewinski și nu numai.

Din epoca relativ romantică a Hollywood-ului, răzbat ecourile poveștilor lui Ronald Reagan, iar cele trei neveste și nenumăratele aventuri erotice ale lui Donald Trump vin să încununeze în cel mai controversat fel cu putință neîntrerupta saga romantică – presărată cu multe momente cu finalizare! – a liderilor americani istorici.