Renul Porc

Epuizat din stoc
SKU
a219658
38.38 LEI
Pe scurt

Aaron Blabey s-a născut pe 1 ianuarie 1974 în orașul Bendigo din Australia. A fost actor, dar din 2006 a început să creeze cărți pentru copii. Este autorul câtorva serii devenite celebre: Pig the Pug (Mopsul Porc – o serie de albume ilustrate despre un cățel prostuț și îngrozitor de egoist), The Bad Guys (bestseller #1 New York Times – o serie de romane grafice pentru copii despre o bandă de animale ciudate care încearcă să-și schimbe reputația proastă; cartea stă la baza unui film de animație care va apărea în 2021),  Thelma the Unicorn (o serie de albume ilustrate despre un ponei care se credea unicorn).

Cărțile lui Aaron Blabey s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.

Într-un interviu pentru Scholastic, Aaron mărturisește că personajele din cărțile lui sunt inspirate de oameni pe care i-a cunoscut. De pildă, Mopsul Porc e o combinație de trei – un fost coleg de serviciu, un celebru actor de televiziune și un cățel pe cre îl avea în copilărie.

Aaron a scris 29 de cărți în zece ani. Spune despre sine că „e obosit, dar foarte fericit”.

E seara de Ajun, iar Porc tremură de nerăbdare. Are de primit de la Moș daruri nenumărate, cel puțin el așa a cerut în scrisoare: o motocicletă, o rachetă, un set de tobe, patru skateboarduri, un ponei, un rechin dresat și altele, și altele. Lui Porc nici prin cap nu-i trece să se culce, nu, el îl așteaptă pe Moș. Iar Moșul vine și așază sub brad cadouri pentru Porc și pentru Trevor. Porc e disperat! Nici vorbă să fie acolo tot ce a cerut! Foc de supărare, îl apucă pe Moș de pantaloni.

Ce se întâmplă - veți vedea. 

Vă spunem doar că îngerul păzitor al lui Porc e tare, tare îngăduitor.

Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Vlad si cartea cu genius
ISBN 9786067886764
Traducător Florin Bican
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 25 x 26 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRenul Porc
Rating-ul tău