Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Biocentrismul

Nou

Modul in care intelegem noi universul ca intreg a ajuns intr-un impas. „Semnificatia" fizicii cuantice este dezbatuta inca de cand a fost ea descoperita, in anii 1930, dar nu suntem mai aproape sa o intelegem acum, decat eram atunci. „Teoria totului", despre care de zeci de ani se promite ca e pe aproape, e blocata in matematicile abstracte ale t...
Citeste in continuare...
10,00  LEI
 LEI508

Stoc epuizat

Economisesti: 1,50 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Modul in care intelegem noi universul ca intreg a ajuns intr-un impas. „Semnificatia" fizicii cuantice este dezbatuta inca de cand a fost ea descoperita, in anii 1930, dar nu suntem mai aproape sa o intelegem acum, decat eram atunci. „Teoria totului", despre care de zeci de ani se promite ca e pe aproape, e blocata in matematicile abstracte ale teoriei stringurilor, cu afirmatiile ei imposibil de dovedit.
  Aceasta carte propune o noua perspectiva: anume ca teoriile noastre actuale cu privire la lumea fizica nu functioneaza si nu vor putea fi facute sa functioneze niciodata, pana ce nu vor lua in calcul viata si constiinta. Aceasta carte sugereaza ca, mai degraba decat sa fie un rezultat intarziat si minor a miliarde de ani de procese fizice, viata si constiinta sunt absolut fundamentale pentru modul in care intelegem universul. Numim aceasta noua perspectiva biocentrism.
   Biocentrismul pune temelia pentru noi dimensiuni de investigatie in fizica si in cosmologie. Aceasta carte va prezinta principiile bio-centrismului - toate elaborate pe baze stiintifice acceptate si toate cerand o regandire a actualelor noastre teorii despre universul fizic.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: C210148
Noutate: 31 ian. 2018
Editura: Livingstone
Data aparitiei: 2012
Traducător: Laura Cristiana
Număr de pagini: 242
Formatul cărţii: 200x130
ISBN: 978-606-93204-1-9
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei