Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Zen și arta reparării motocicletei

de Robert M. Pirsig

Una dintre cele mai importante cărți din a doua jumătate a secolului XX, Zen și arta reparării motocicletei a influențat viețile a milioane de cititori, constituindu-se într-o meditație surprinzătoare asupra felului în care putem descoperi sensurile profunde ale existenței într-o lume tot mai confuză. Lungul periplu pe care un ta...
Citeste in continuare...
 LEI4838

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

„Zen are ceva de spus despre plictiseala. Practica sa de baza, «meditatia sezind», e probabil cea mai plicticoasa activitate din lume – in afara, poate, de practica aceea hindusa a ingropatului de viu. Nu prea faci mare lucru: nu misti, nu gindesti, nu-ti pasa. Ce-ar putea fi mai plictisitor de-atit? Si totusi, in centrul acestei plictiseli e chiar lucrul pe care budismul Zen cauta sa-l propage. Care? Ce lucru e in mijlocul plictiselii si nu-l vezi?” (Robert M. Pirsig)

„Pe masura ce marea se apropie si muntii isi imblinzesc crestele – iar tata si fiu ramin prinsi ca-ntr-o strinsoare fantasmagorica –, simtul rar al naratiunii, economia perfecta de efecte infrunta orice critica. Analogiile cu Moby Dick nu-si puteau gasi o expresie mai pertinenta.” (The New Yorker)

„O carte importanta, plina de raspunsuri la cele mai incurcate dileme ale contemporaneitatii. Zen si arta repararii motocicletei este una dintre cele mai rafinate placeri ale spiritului.” (The New York Times)

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: C209584
Noutate: 21 iun. 2013
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2013
Colectie: BIBLIOTECA POLIROM.Actual
Traducător: Bogdan Perdivară
Număr de pagini: 416
Formatul cărţii: 13x20
ISBN: 978-973-46-3641-9
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei