Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Sageata lui Poseidon

de Clive Cussler, Dirk Cussler

Sageata lui Poseidon

Sageata lui Poseidon. Seria Dirk PittCea mai periculoasa aventura a lui Dirk Pitt de pana acum, din cele 26 de romane care il au ca erou. Inca o dovada ca, atunci cand vine vorba de romanul de aventuri, nimeni nu-l bate pe Clive Cussler. Cea mai importanta inovatie tehnologica militara americana – un submarin de atac capabil sa atinga viteze suba...
Citeste in continuare...
 LEI9935

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Sageata lui Poseidon. Seria Dirk Pitt

Cea mai periculoasa aventura a lui Dirk Pitt de pana acum, din cele 26 de romane care il au ca erou. Inca o dovada ca, atunci cand vine vorba de romanul de aventuri, nimeni nu-l bate pe Clive Cussler.
Cea mai importanta inovatie tehnologica militara americana – un submarin de atac capabil sa atinga viteze subacvatice incredibile – intampina o problema: o piesa esentiala a prototipului a disparut, iar barbatul care a inventat-o este mort. In acelasi timp, mai multe vase dispar din mijlocul oceanului, iar cand reapar sunt pline de cadavre carbonizate.
Ce se petrece? Si ce legatura are asta cu un submarin italian care a disparut in 1943? Depinde de Dirk Pitt, directorul NUMA, si de echipa lui sa gaseasca un raspuns, ajutati de o frumoasa agenta NCIS si de copiii lui Pitt, inginerul marin Dirk si oceanografa Summer. Impreuna, ei descopera o amenintare cu mult mai grava decat si-ar fi putut imagina.
Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a201360
Editura: RAO
Data aparitiei: 2019
Număr de pagini: 560
ISBN: 978-606-006-263-9
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei