Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Scandalul

de Fredrik Backman

Scandalul

Nou

Disponibil si in format
De la autorul bestsellerului international "Un barbat pe nume Ove"   Situat in inima padurii, Bjornstad-ul pare un oras mort. Singura sansa ca economia sa reinvie este ca echipa de juniori sa castige finala campionatului de hochei. Dar pentru unii dintre tinerii hocheisti de saptesprezece ani, educati in spiritual „doar victoria conteaza” ...
Citeste in continuare...
 LEI8038

Stoc epuizat

Disponibil si in format

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

De la autorul bestsellerului international "Un barbat pe nume Ove"
 
Situat in inima padurii, Bjornstad-ul pare un oras mort. Singura sansa ca economia sa reinvie este ca echipa de juniori sa castige finala campionatului de hochei. Dar pentru unii dintre tinerii hocheisti de saptesprezece ani, educati in spiritual „doar victoria conteaza” presiunea devine prea mare, iar importanta pe care o dau victoriei transcende dimensiunea morala a vietii lor in comunitate. Si atunci cand interesele – fie ele financiare, fie legate de glorie – devin mai importante decat oamenii, victimele devin vinovati, iar cei diferiti devin paria.
 
Backman aduce in discutie doua subiecte de actualitate: agresiunea sexuala si discriminarea etnica si de gen. Fara sa arate cu degetul, fara sa fie partinitor sau sa gaseasca vinovati, el pune pe tapet faptele, neomitand contextul, si-i lasa pe cititori sa judece singuri.
 
Backman regizeaza cu atentie evenimentele care duc la molestare sexuala, astfel incat sa rezulte o constelatie de rasism, ura de clasa si sexism – o dramatizare in forta a temelor acestui roman. (USA Today)
 
Un roman matur, plin de compasiune. (Sunday Times)
 
Cu zeflemeaua lui de vestiar, cu hartuielile, lipsa de respect fata de imigranti [a unora dintre personaje], cu atitudinea lor de invinovatire a victimei si ignorarea anchetei politiei, romanul devine extrem de relevant. In scandalul nu este vorba doar despre un viol, ci si despre familiile din Bjornstad care strang randurile si perpetueaza neadevarul ca sa se protejeze pe ei si echipa de hochei. (Star Tribune)
 
 Un roman captivant, pe care cu siguranta il veti adora. (People)

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a175870
Noutate: 1 aug. 2018
Editura: Art
Data aparitiei: 2018
Colectie: Musai
Traducător: Andreea Caleman
Număr de pagini: 518
Formatul cărţii: 14x20
ISBN: 978-606-710-558-2
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei