Scoala pentru Bine si Rau 1

în stoc
SKU
a255729
44.44 LEI
Pe scurt
E anul in care Sophie si cea mai buna prietena a ei, Agatha, sunt pe cale sa afle unde ajung toti copiii pierduti: in legendara Scoala pentru Bine si Rau, unde baietii si fetele obisnuite sunt antrenati sa devina eroi si ticalosi din povesti. Fiind cea mai frumoasa fata din Gavaldon, Sophie a visat toata viata sa fie rapita intr-o lume magica. Cu rochiile ei roz, pantofii de clestar si dorinta de a face fapte bune, stie ca va primi note maxime la Scoala pentru Bine si ca o sa absolve ca printesa din povesti. Intre timp, Agatha, cu rochiile ei negre amorfe, cu motanul ei afurisit si cu antipatia ei fata de aproape toata lumea, pare sa fie potrivita pentru Scoala pentru Rau. Numai ca cele doua fete sunt rapite si ajung in Padurea Nesfarsita, iar destinele lor sunt intoarse pe dos. In curand descopera ca singura modalitate de a iesi dintr-o poveste este sa o traiasca.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 978-606-086-861-3
Traducător Ioana Vilcu
Număr de pagini 568
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScoala pentru Bine si Rau 1
Rating-ul tău

E anul in care Sophie si cea mai buna prietena a ei, Agatha, sunt pe cale sa afle unde ajung toti copiii pierduti: in legendara Scoala pentru Bine si Rau, unde baietii si fetele obisnuite sunt antrenati sa devina eroi si ticalosi din povesti. Fiind cea mai frumoasa fata din Gavaldon, Sophie a visat toata viata sa fie rapita intr-o lume magica. Cu rochiile ei roz, pantofii de clestar si dorinta de a face fapte bune, stie ca va primi note maxime la Scoala pentru Bine si ca o sa absolve ca printesa din povesti. Intre timp, Agatha, cu rochiile ei negre amorfe, cu motanul ei afurisit si cu antipatia ei fata de aproape toata lumea, pare sa fie potrivita pentru Scoala pentru Rau. Numai ca cele doua fete sunt rapite si ajung in Padurea Nesfarsita, iar destinele lor sunt intoarse pe dos. In curand descopera ca singura modalitate de a iesi dintr-o poveste este sa o traiasca.

La serii atat de complexe ca Scoala pentru Bine si Rau mi se par fascinante imaginatia, dar si memoria autorului. Pe langa priceperea de a mestesugi cuvinte, simboluri si imagini, Soman Chainani povesteste cursiv, te tine atent si, in plus, ofera o multime de detalii, lasand cititorul sa vada ca aparitia vreunei pelerine, flama unei vraji, un fluture pe o rochie, o vorba spusa de un personaj nu sunt deloc intamplatoare. Dimpotriva, sunt tesaturi importante care fac ca opera finala sa arate legata, fara niciun fir iesit. Si acolo unde poate vezi niste fire, nu ai decat sa te simti onorat. Tesatura te include pe tine, cititorul, in locurile ei cele mai tainice, facandu-te partas la creatie si lasandu-te sa te intrebi, sa te miri si sa gasesti cauze si urmari ale evenimentelor pe care tocmai le-ai citit.