Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Basm de iarna

de Silvia Ursache

Basm de iarna

Nou

Cartea prezinta povestea: Cum a fost furat Mos Craciun Cum a fost furat Mos Craciun Era iarna, ba chiar ajun de an nou. De vreo doua saptamani cazuse si o zapada in toata legea. Bucuria copiilor! Ei se dadeau cu saniuta, patinau, schiau, faceau oameni de zapada. Multi dintre ei au impodobit chiar si cate un brad frumos. Totul era bine si vesel, in afara de...
Citeste in continuare...
14,00  LEI
 LEI9011

Stoc epuizat

Economisesti: 2,10 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Cartea prezinta povestea: Cum a fost furat Mos Craciun

Cum a fost furat Mos Craciun

Era iarna, ba chiar ajun de an nou. De vreo doua saptamani cazuse si o zapada in toata legea. Bucuria copiilor! Ei se dadeau cu saniuta, patinau, schiau, faceau oameni de zapada. Multi dintre ei au impodobit chiar si cate un brad frumos. Totul era bine si vesel, in afara de un singur lucru: de cateva zile, in fiecare dimineata, cand oamenii se sculau, vedeau in calendarul de perete doar data de 30 decembrie.
Ghidusel si Ghidusica erau gemeni. Ambii invatau in clasa intai. Parintii i-au numit astfel fiindca ei, inca de cand au inceput sa mearga, se tineau numai de ghidusii. Cat era ziulica de mare, il vedeai pe Ghidusel ba rasturnand strachinuta cu mancare pentru Azorel, ba incercand sa adape puisorii, strangandu-i atat de inimos de gat, incat ei se tavaleau lesinati pe jos.
Dar si Ghidusica nu se lasa intrecuta cu mult de frate-sau: ba incerca din rochia de gala a bunicii sa croiasca haine pentru papusi, ba cu lacul de unghii al mamei ii vopsea parul fetitei vecinilor.
Din ghidusie in ghidusie, din zi in zi, timpul zbura pe neobservate si copiii pasira in curand pragul scolii. Scoala ii mai domoli si ii mai disciplina putin, dar ei tot pusi pe ghidusii ramaneau, caci trebuia doar sa-si cinsteasca cumva numele !

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a167782
Noutate: 18 ian. 2018
Data aparitiei: 2017
Număr de pagini: 32
Formatul cărţii: 280 x 210
ISBN: 978-9975-126-64-9
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei