Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Stapanii finantelor. Cei patru bancheri care au ruinat lumea

de Liaquat Ahamed

Stapanii finantelor. Cei patru bancheri care au ruinat lumea

Cartea de afaceri a anului pentru Financial Times...
Citeste in continuare...
76,10  LEI
 LEI6964

Stoc epuizat

Economisesti: 11,41 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Liaquat Ahamed ne demonstreaza in Stapanii finantelor ca Marea Criza din 1929-1933, prezentata de multi drept un fel de catastrofa naturala pe care nimeni n-o putea preveni, a fost cauzata in primul rand de deciziile catorva conducatori de banci centrale; lumea a platit scump erorile acelor oameni, traversand ani lungi de prabusire economica. Prin analiza sa lucida, documentata si vie, autorul ne ofera o noua intelegere a naturii globale a crizei financiare, plina de invataminte pentru perioada pe care o traversam in prezent.

"Istoria macroeconomica erudita si captivanta a factorilor care au condus la Marea Criza, vazuta prin prisma carierelor principalilor bancheri din Occident... Fascinanta, perspicace si, mai ales, oportuna" (Kirkus Reviews)

"O lucrare magistrala... Cand afli cum a intrat lumea in spirala Marii Crize... nu poti sa nu te gandesti la criza economica pe care o traim acum." (The New York Times Book Review)

"Liaquat Ahamed face aici dovada talentelor sale de economist, istoric, biograf si specialist in finante. Stapanii finantelor este relatarea plina de verva, originala, incisiva si antrenanta a unei perioade cruciale din istoria economica a lumii, care continua sa ne afecteze si astazi. Oricine vrea sa inteleaga originile lumii economice in care traim ar trebui sa citeasca aceasta carte." (Michael Beschloss)

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: HU002270/1
Noutate: 14 apr. 2014
Editura: Humanitas
Data aparitiei: 2012
Colectie: Povestea banilor
Traducător: Dana-Ligia Ilin
Număr de pagini: 528
Formatul cărţii: 15x22.5
ISBN: 978-973-50-4254-7
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei