Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Sunt aici acum. Exercitii creative de autocunoastere

de ***

Sunt aici acum te va inspira și te va ajuta să dai frâu liber imaginației. În acest fel, îți vei putea observa viața cu o mai mare curiozitate și vei putea fi mai conștient de importanța momentului prezent. Exercițiile pe care le ai la dispoziție îți vor pune la încercare capacitatea de observare, descoperire și evo...
Citeste in continuare...
37,57  LEI
 LEI1828

Stoc epuizat

Economisesti: 9,39 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Sunt aici acum te va inspira și te va ajuta să dai frâu liber imaginației. În acest fel, îți vei putea observa viața cu o mai mare curiozitate și vei putea fi mai conștient de importanța momentului prezent.

Exercițiile pe care le ai la dispoziție îți vor pune la încercare capacitatea de observare, descoperire și evoluție. Te vei raporta la simțurile, gândurile și emoțiile tale într-un mod inedit.

Fie că ești novice sau un practicant experimentat în domeniul meditației mindfulness, ai enorm de multe lucruri de descoperit în fiecare moment al vieții. Această carte-jurnal conține sfaturi și instrumente care te vor ajuta să abordezi experiențele prin care treci clipă de clipă cu un simț al curiozității mereu proaspăt. Ai în față ghidul tău credincios de explorare a vieții prin lentilele meditației mindfulness.

"Un ghid esențial de mindfulness, plin de sfaturi și exerciții practice care ne  vor îmbunătăți viețile". (Arianna Huffington)

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a130351
Noutate: 29 ian. 2016
Editura: Publica
Data aparitiei: 2015
Traducător: Mona Mitarcă
Număr de pagini: 184
Ediția cărții: I
Formatul cărţii: 14,5 x 20,5
ISBN: 978-606-722-172-5
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei