Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

 Florenta este fara indoiala unul dintre cele mai frumoase muzee in aer liber din lume, celebru pentru descoperirile din stiinta, literatura, arta si arhitectura.    INTRODUCERE: Acest capitol contine informatii generale despre destinatii, inclusiv informatii de baza despre mancare, bautura, cumparaturi si multe altele. Reperele istorice ...
Citeste in continuare...
44,90  LEI
 LEI1638

Stoc epuizat

Economisesti: 6,74 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

 Florenta este fara indoiala unul dintre cele mai frumoase muzee in aer liber din lume, celebru pentru descoperirile din stiinta, literatura, arta si arhitectura.

    INTRODUCERE: Acest capitol contine informatii generale despre destinatii, inclusiv informatii de baza despre mancare, bautura, cumparaturi si multe altele. Reperele istorice marcheaza evenimentele importante.
    TRASEE IDEALE: Ghidul cuprinde cele mai populare obiective turistice, dar si locuri mai putin stiute. Optiunile sunt numeroase pentru iubitorii de natura, istorie sau arta, pentru gurmanzi, parinti si copii.
    SFATURI DE CALATORIE: V-am pregatit o selectie pentru toate gusturile si buzunarele, cu hotelurile si restaurantele recomandate, prezentate pe zone. Am adaugat cafenele si cluburi de noapte, o Iista cu informatiile utile in ordine alfabetica si o trecere in revista a filmelor si a cartiior care sa va introduca in atmosfera orasului.
    DESPRE AUTORI: Susie Boulton este scriitoare itineranta, istoric de arta si vizitatoare fidela a Florentei. Este autoarea a peste zece ghiduri despre Italia. Hilary Weston, Jackie Staddon si Magdalena Helsztynska au contribuit de asemenea la realizarea acestui ghid.

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a157072
Noutate: 31 mai 2017
Editura: Linghea
Data aparitiei: 2017
Număr de pagini: 141
Formatul cărţii: 12x19
ISBN: 978-606-8837-36-9
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei