Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Takenoko

Cu mult timp in urma la curtea imperiala Japoneza, un imparatul chinez a facut cadou un panda imparatului japonez. De atunci, imparatul japonez a avut incredere in membrii curtii (jucatorii) sa aiba grija de panda in a sa curte de bambus.   In jocul Takenoko, jucatorii vor cultiva plantatii, le vor iriga si si vor creste una din trei sp...
Citeste in continuare...
167,59  LEI
 LEI45142

Stoc epuizat

Economisesti: 25,14 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Cu mult timp in urma la curtea imperiala Japoneza, un imparatul chinez a facut cadou un panda imparatului japonez. De atunci, imparatul japonez a avut incredere in membrii curtii (jucatorii) sa aiba grija de panda in a sa curte de bambus.
 
In jocul Takenoko, jucatorii vor cultiva plantatii, le vor iriga si si vor creste una din trei specii de bambus (verde, galben si roz) cu ajutorul gradinarului imperial. Vor trebui sa suporte foamea acestui animal in timp ce incearca sa manance suculentul bambus.
 
Jucatorul care isi administreaza plantatiile cel mai bine, care va creste cel mai mult bambus in timp ce hraneste panda, va castiga.
 
Contine:
- 28 plots
- 36 sectiuni de bambus verde
- 30 sectiuni de bambus galben
- 24 sectiuni de bambus roz
- 20 canale de irigatie
- 9 dezvoltari
- 46 carti obiectiv
- 4 placi
- 1 zar de vreme
- 1 panda
- 1 gradinar
- reguli
Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a130922
Numar de Jucatori: 4
Varsta: 13+
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei