Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Theodora Tenpenny si tabloul pierdut

de Laura Marx Fitzgerald

Nou

Inainte sa isi dea ultima suflare, bunicul Jack ii incredinteaza Theodorei un secret : in atelierul sau de pictura este ascunsa o comoara. Cand varsa din greseala dizolvant peste unul dintre tablouri, Theo crede ca a si gasit-o. Dar misterul nu face decat sa se adanceasca. Fiindca sub primul strat de vopsea se ascunde ceea ce pare a fi o capodopera renasce...
Citeste in continuare...
 LEI0030

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Inainte sa isi dea ultima suflare, bunicul Jack ii incredinteaza Theodorei un secret : in atelierul sau de pictura este ascunsa o comoara.

Cand varsa din greseala dizolvant peste unul dintre tablouri, Theo crede ca a si gasit-o. Dar misterul nu face decat sa se adanceasca.

Fiindca sub primul strat de vopsea se ascunde ceea ce pare a fi o capodopera renascentista. Sa fie oare autentica? Si daca da, atunci de ce se afla in atelierul bunicului Jack?

Intr-un periplu care o poarta de la biblioteca la biserica si de la muzeu la caruciorul vanzatorului de nuci, Theodora va descoperi nu doar adevarul despre tablou, ci si ce inseamna sa ai prieteni de nadejde.

"Peripetiile lui Theo prin lumea artei ii vor face pe cei mici sa se indragosteasca de muzee." - Isabel Allende

"Un Cod al lui da Vinci pentru copii." Kirkus Reviews

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a132130
Noutate: 22 nov. 2017
Editura: Booklet
Data aparitiei: 2017
Colectie: Booklet Fiction
Traducător: Lavinia Braniste
Număr de pagini: 240
Formatul cărţii: 130 x 200
ISBN: 978-606-590-313-5
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei