Transport gratuit pentru comenzile > 119 lei

 

Poti beneficia de transport gratuit daca plasezi o comanda >119 lei(*produse fizice; ebook-urile si audiobook-urile nu intra in calculul acestui total). Daca totusi comanda ta are o valoare mai mica regasesti in continuare detaliata politica noastra de transport si tarifele aferente.

Toate coletele noastre sunt expediate din Bucuresti.

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat destinatarului de catre curier. Pe colet va figura adresa completa de livrare, astfel cum ai completat-o in pagina de comanda si numarul de telefon de contact, astfel incat curierul sa te poata contacta in prealabil. Curierul cu care expediem coletele este Urgent Cargus https://www.urgent-curier.ro/.

Tarife curierat rapid:

Livrare in Bucuresti : 9.99 lei; Livrare in tara : 14.99 lei

Calendarul de livrare standard este urmatorul :

Plasare comanda

Livrare comanda 

Luni – Vineri (comenzi plasate pana in ora 15:00) 

48-72 de ore.

Luni – Vineri (comenzi plasate dupa ora 15:00)

3 zile

Vineri, dupa ora 15.00 si weekend

48 de ore, incepand de luni

 

 

 

Incercam sa respectam aceste termene de livrare, insa, exista cazuri exceptionale in care, din motive independente de vointa noastra, nu putem expedia coletele conform acestui calendar: conditii meteo nefavorabile, defectiuni ale sistemului IT, probleme cu masinile curierilor, postei. 

Te asiguram de seriozitatea noastra si  te vom tine la curent cu eventualele probleme in cazul in care acestea afecteaza termenul de livrare al comenzii.

Produsele cu livrare din stocul furnizorilor cu care colaboram se expediaza intr-un interval mai mare.

Intervalul de livrare este afisat in pagina fiecarui produs si in pagina de finalizare a comenzii.In urma finalizarii comenzii  veti primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata unde vei putea verifica data estimata de livrare.

Tarifele de transport pot fi ajustate periodic in functie de modificarea tarifelor furnizorilor de servicii de transport sau a politicii comerciale a SC Librariile Humanitas SA, orice modificare va fi semnalizata in cosul de cumparaturi, pagina de politica de transport si in Termenii si conditiile platformei.