TV în Estul Sălbatic. 30 de ani în 10 dialoguri

Epuizat din stoc
SKU
a222596
36.75 LEI

O carte unică în peisajul editorial românesc prin valoarea sa documentară, o carte de “rădăcini”, cu interlocutori-premium care dezvăluie din culisele fabricii de conținuturi de masă, numită “televiziune». O carte în care zece profesioniști de televiziune, neîntâmplător aleși, interpretează întâmplări de televiziune relevante din perspective personale. O carte care invită în lumile interioare ale unor parteneri de dialog care își reconstituie – mental, emoțional, psihologic – trasee de devenire profesională și reflectează asupra unor puncte de articulație dintre evenimente din spațiu public-agenda nedia-cultura televiziunii. O carte care relevă, prin mijloacele conversației organizate și instrumente de abordare de tip psiho-sociologic, chei suplimentare de înțelegere a universului televiziunii în evoluția sa în perioada 1989-2019.

 

Interlocutorii au fost riguros selectați, dincolo de carisma individuală și accentele de personalitate, după criterii obiective: activitatea de ,,construcție” într-o arie de relevanță din domeniu, continuitatea pentru o perioadă semnificativă în activitate de televiziune, performanța profesională cu profil unic. Trusturile și organizațiile în care au lucrat sunt printre cele mai importante, iar ei sunt semnatarii unor produse de pionierat în televiziunea românească: Radu Coșarcă, Gabriel Giurgiu, Claudiu Lucaci, Dana Mladin, Tudor Mușat, Sanda Nicola, Ovidiu Oanță, Adelin Petrișor, Cristi Toporan, Daniela Zeca-Buzura.

 

O carte utilă studenților, masteranzilor, doctoranzilor interesați de televiziune, dar și de interes general, pentru detaliile din culisele unor evenimente și întâmplări la care am asistat cu toții ca telespectatori.

Mai multe informații
EdituraMeridiane Publishing
ISBN 9786069667088
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTV în Estul Sălbatic. 30 de ani în 10 dialoguri
Rating-ul tău