Vazand ceea ce altii nu vad

Epuizat din stoc
SKU
a125898
47.20 LEI
Pe scurt

Analiza lui Klein asupra modului in care cautarile pe Google si cultura corporatista inhiba perspicacitatea este socanta, in vreme ce sugestiile sale de sporire a sanselor de realizare a unor descoperiri importante sunt practice si utile in multe aspecte ale vietii.  (Publishers Weekly)

Un discurs sclipitor despre un subiect fascinant. Este scrisa intr-un stil concis, fluent, de tip gladwellian, iar paginile se citesc pe nerasuflate.  (Management Today)

Descoperiri uimitoare, care ar trebui sa joace un rol transformator, nu numai in domeniul psihologiei, ci si in consiliile de administratie ale corporatiilor.  (Kirkus Reviews)

Nimeni nu m-a invatat mai multe despre complexitatile si misterele deciziilor umane decat Gary Klein. (Malcolm Galdwell)

Expert in psihologie cognitiva, Gary Klein este un fin observator al oamenilor aflati in mediul lor natural si utilizeaza o uimitoare varietate de anecdote dintr-o mare diversitate de industrii si domenii, ca sa elucideze ce sunt ideile perspicace si cum survin ele. Cand, de ce si cum se formeaza ideile patrunzatoare?

Dr. Klein diseca impedimentele care stau in calea perspicacitatii – organizatii care pretind ca pretuiesc creativitatea si incurajeaza descoperirile revolutionare, dar, in realitate, ii impiedica pe angajatii lor sa lanseze idei turbulente, precum si sisteme IT care sunt „programate sa tampeasca“.

Deopotriva sofisticata sub aspect stiintific si plina de anecdote captivante din stiinta, afaceri si alte industrii, cartea lui Klein descrie fortele care impulsioneaza ideile noastre patrunzatoare zi de zi.

Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 978-606-722-155-8
Traducător Dan Craciun
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVazand ceea ce altii nu vad
Rating-ul tău