Venus

în stoc
SKU
C197487
48.94 LEI
Pe scurt
O poveste crispata, Venus reuneste echipa ce a lucrat la premiatul The Mother, dar si la serialul TV realizat pentru BBC The Buddha of Suburbia: regizorul Roger Mitchell, scenaristul Hanif Kureishi si producatorul Kevin Loader.
Venus este povestea a doi actori in varsta, Maurice (Peter O'Toole) si Ian (Leslie Phillips), care nu au cunoscut niciodata vreun succes cu adevarat notabil. Acum aflati la anii senectutii, continua sa lucreze, desi rolurile pe care le primesc sunt departe de a fi stralucite. Dar vietile lor confortabile si discutiile voioase de la micul dejun le sunt date peste cap de venirea nepoatei lui Ian, Jessie (Jodie Whittaker). Aceasta ii pune repede rabdarea la incercare unchiului ei, dar Maurice este cu totul si cu totul vrajit de pustoaica, asa ca tine mortis sa-i arate locurile interesante din Londra. In timp ce Maurice incearca s-o faca pe tanara sa invete din propria lui experienta, el isi da seama de cat de putine lucruri stie despre el insusi, acum, cand viata ii este pe cale sa se termine. Jessie, care a venit cu o imensa piatra pe inima, invata de la Maurice sa se respecte pe sine si pe altii.

Cel mai nou film artistic al regizorului Roger Michell, Venus, ce beneficiaza de un scenariu semnat Hanif Kureishi, a fost filmat in iarna 2005/2006 pe durata a opt saptamani, in Londra si in imprejurimi, dar si la studiourile Ealing. Distributia de exceptie este formata din Peter O'Toole, castigatorul premiului BAFTA, Leslie Phillips, Richard Griffiths, de curand castigatorul unui premiu Tony, si Vanessa Redgrave. Filmul reprezinta debutul actoricesc al lui Jodie Whittaker, castigatoarea medaliei de aur acordata de scoala de Muzica si Teatru Guildhall pentru actorie.
Mai multe informații
Discuri 1
Durata totală 95
Titlu original film Venus
An apariţie film 2006
Regizor Roger Michell
Actorii principali Peter O'Toole, Jodie Whittaker
Tip Original
Limba Engleză
Subtitrat în Română
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVenus
Rating-ul tău