Veronika se hotărăşte să moară

Epuizat din stoc
SKU
FI000475/2
29.34 LEI
Pe scurt
Veronika pare să aibă tot ce şi-ar putea dori. Frecventează localuri de noapte cunoscute, întâlneşte bărbaţi atrăgători, şi totuşi nu e fericită. Ceva lipseşte în viaţa ei. Iată de ce, în dimineaţa zilei de 11 noiembrie 1997, Veronika se hotărăşte să moară. După ce ia o supradoză, i se spune că nu mai are de trăit decât câteva zile.
Romanul o urmăreşte pe parcursul acestor zile intense în care, spre surprinderea ei, se trezeşte atrasă în lumea închisă a spitalului în care se află. În această stare de surescitare, ea descoperă lucruri pe care nu-şi permisese de fapt să le simtă niciodată: ură, teamă, curiozitate, dragoste – până şi împlinirea sexuală. Experienţele ei o fac treptat să realizeze că fiecare secundă a existenţei este o alegere între viaţă şi moarte.

Cartea lui Paulo Coelho vorbeşte despre cei care nu intră în tiparele considerate normale de către societate. Vorbeşte despre nebunie şi despre nevoia de a descoperi un alt mod de viaţă a acelor oameni care se confruntă cu prejudecăţile celorlalţi fiindcă gândesc diferit.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Biblioteca Paulo Coelho
ISBN 978-973-689-629-3
Traducător Pavel Cuila
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13x20 cm
Tip copertă brosat
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVeronika se hotărăşte să moară
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!