Vieti in mozaic

Epuizat din stoc
SKU
C161673
49.99 LEI
Pe scurt
Amuzantă, sfâşietoare şi animată de un potpuriu de personaje excentrice si irezistibile, Vieţi în mozaic este un testament pentru izbăvirea pe care o oferă familiile-surogat si ne arată cât de departe pot merge cele mai mici încercări de îndreptare a nedreptăţilor din lume.
Carte distinsă cu Pacific Northwest Bookseller Association în 2005.

Septuagenara Margaret Hughes locuieşte singură în conacul ei din Seattle, având drept companie o uriaşă colecţie de antichităţi valoroase. Când tânăra Wanda Schultz apare în pragul casei sale în calitate de chiriaşă, aceasta aduce cu sine doar o inimă frântă şi planul de a-şi găsi iubitul rătăcitor. Ambele femei au petrecut ani de zile într-un exil autoimpus, dar, pe măsură ce prietenia dintre ele se adânceşte, acestea se leapădă de armură şi găsesc puterea ascunsă în spatele lucrurilor care doar par a fi fragile.

"M-am îndrăgostit pur şi simplu de această carte... Vieţi în mozaic vorbeşte despre alcătuirea unei familii în cele mai neobişnuite împrejurări... Vă promit că nu o să regretaţi dacă o citiţi... veţi găsi în ea înţelepciune şi emoţie profundă... Este o poveste minunată şi captivantă." (Sue Monk Kidd)
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție Pentru tine
Ediția cărții I
ISBN 9789735401047
Traducător Alexandra Musat
Număr de pagini 480
Tip copertă Editie cartonata
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVieti in mozaic
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!