Zambeste!

în stoc
SKU
a250475
48.48 LEI
Pe scurt
După un accident în care-şi pierde doi dinţi din faţă, pentru Raina, o puştoaică din clasa a şasea, începe o perioadă grea. Vizite dese şi dureroase la stomatolog, operaţii, aparat dentar, aparat dentar extern, ba chiar şi o proteză. La toate astea se adaugă problemele cu băieţii, de care începe să devină interesată, şi cu prietenele, care se dovedesc a nu fi chiar aşa de prietenoase. Autobiografia Rainei, scrisă şi ilustrată cu mult umor, este lectura perfectă pentru toţi puştii care se simt neînţeleşi şi copleşiţi de ce se-ntâmplă în jur. Zâmbeşte! este un roman grafic excepţional despre curaj, prietenie şi câştigarea încrederii în sine.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 9786060866473
Traducător Ioana Vilcu
Număr de pagini 220
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsZambeste!
Rating-ul tău

După un accident în care-şpierde doi dinţdin faţăpentru Raina, o puştoaică din clasa a şaseaîncepe perioadă grea. Vizite dese şi dureroase la stomatologoperaţii, aparat dentar, aparat dentar externba chiar şi o protezăLa toate astea se adaugă problemele cu băieţii, de care începe să devină interesatăşi cu prietenele, care se dovedesc nu fi chiar aşde prietenoase.

Autobiografia Raineiscrisă şi ilustrată cu mult umoreste lectura perfectă pentru toţpuştii care se simt neînţeleşşcopleşiţde ce se-ntâmplă în jurZâmbeşteeste un roman grafic excepţional despre curajprietenie şi câştigarea încrederii în sine.