29,9 RON

Epuizat din stoc
SKU
C126578
27.43 LEI
Pe scurt
Fiind un pamflet plin de verva ce demonteaza fara scrupule fascinatia advertisingului, cartea avea sa devina rapid un succes interational, dar avea sa si atraga, pe de alta parte, excluderea defenitiva a autorului ei din bransa profesionala incriminata.
Lucrez în publicitate: ei da, poluez universul. Sunt tipul care vinde rahat. Ăla de vă face să visaţi la lucruri pe care n-o să le aveţi niciodată. Cer veşnic albastru, gagici care nu sunt niciodată nasoale, o fericire perfectă, retuşată pe Photoshop. Imagini bibilite, muzică ultimul răcnet. Apostolatul meu este să vă fac să vă curgă balele. În profesia mea, nimeni nu vă doreşte fericirea, pentru că oamenii fericiţi nu consumă.


Frédéric Beigbeder s-a născut în 1965. A scris acest roman între 1997 şi 2000, când lucra pe post de copywriter la agenţia de publicitate Young & Rubicam. Fiind un pamflet plin de vervă ce demonstrează fără scrupule fascinaţia advertisingului, cartea avea să devină rapid un succes internaţional, dar avea să şi atragă, pe de altă parte, excluderea definitivă a autorului din branşa profesională incriminată.
Mai multe informații
EdituraTrei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-88542-0-8
Traducător Vasiloiu, Marie-Jeanne
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs29,9 RON
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!