365 de zile

în stoc
SKU
a216656
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt

Blanka Lipińska este una dintre cele mai populare autoare și influente femei din Polonia. Aceasta este autoare mai degrabă din dorință decât din necesitate. Cu peste 1,5 milioane de exemplare ale bestseller-ului său vândute în Polonia, Blanka a fost clasată drept unul dintre cei mai bine plătiți scriitori din Polonia în 2019 de revista Wprost. În 2020, aceeași revistă a inclus-o și pe lista celor mai influente femei din Polonia. Sondajul Bibliotecii Naționale Poloneze o enumeră printre primii 10 autori cei mai populari din Polonia, iar revista Forbes Women a inclus-o pe lista mărcilor feminine de top. Bestseller-ul său, „365 de zile”, stă la baza unuia dintre cele mai de succes filme de pe Netflix din 2020, din întreaga lume. Filmul „365 DNI” a fost timp de 10 zile numărul 1, al doilea cel mai de succes din istoria topurilor de pe Netflix.

Putere, senzualitate, dorință pură și o promisiune unică ce aprinde cele mai sălbatice pasiuni. Nu poți fi capul mafiei siciliene dacă nu îți satisfaci orice dorință, iar Massimo și-a propus să aibă cu forța ceva pentru care mulți i-ar damna sufletul: iubirea unei femei în 365 de zile.

O ecranizare care a doborât recorduri de vizionare pe Netflix

Laura este într-o vacanță de vis în frumoasa Sicilia împreună cu iubitul ei. Pentru aniversarea de douăzeci de ani primește un „cadou” la care nu s-ar fi așteptat niciodată: este răpită. Răpitorul este nimeni altul decât Massimo Toricelli, șeful unei puternice familii din mafia siciliană. Massimo este hotărât să o aibă cu orice preț. Ceea ce pare pentru unii un joc al orgoliilor, al puterii și al dorințelor arzătoare a pornit de la o viziune. În timpul unui atac asupra vieții lui Massimo, o viziune i-a apărut în fața ochilor: o femeie frumoasă, identică cu Laura. După ce a supraviețuit atacului, a jurat că o va găsi pe femeia din viziunea sa și că o va face a lui. Orice ar fi.

Cartea care s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare în Polonia

Massimo are la dispoziție 365 de zile, timp în care o va ține captivă pe Laura pe proprietatea sa somptuoasă și va încerca să-i cucerească inima. Dacă nu se îndrăgostește de el în acest timp, poate pleca. Dacă încearcă să evadeze până se împlinesc cele 365 de zile, Massimo o va urmări și îi va ucide întreaga familie. Însă Laura dezvoltă o fascinație pentru frumosul și puternicul său răpitor. Dar, pe măsură ce se formează o relație precară și riscantă între ei, forțe aflate în afara controlului lor amenință să îi distrugă.

Pregătește-te să intri într-o lume în care sunt rescrise regulile iubirii! O poveste ce se abate de la toate limitele iubirii convenționale, o poveste ce transformă obsesiile în iubire, o poveste ce redefinește senzualitatea și inocența. Comandă acum cartea care-ți va dezvălui ce înseamnă să fii dorită de cel mai periculos bărbat din Sicilia!

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069700112
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs365 de zile
Rating-ul tău