425 de greșeli frecvente în limba română

în stoc
SKU
a268114
33.00 LEI
Pe scurt

Volumul conține 425 de greșeli frecvente în limba română, evidențiate în exemple (unele preluate chiar din mass-media) și organizate în ordine alfabetică, pentru a fi ușor de identificat. Pentru fiecare greșeală (de ortoepie, de ortografie, de stil sau de vocabular) semnalată cu roșu, am indicat forma corectă, în verde, însoțind exemplele cu explicații acolo unde am considerat necesar.

Dispunerea în pagină și indicatorii cromatici fac acest ghid foarte ușor de consultat, iar exercițiile sunt gândite în așa fel încât să fie accesibile unui public cât mai larg.

Cele aproxiamtiv 200 de exerciții de la finalul cărții, organizate în 28 de fișe de lucru, sunt menite să formeze şi să consolideze abilităţi de comunicare în limba română literară.

Mai multe informații
EdituraBooklet
ISBN 6421763012132
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 20,5 x 26 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs425 de greșeli frecvente în limba română
Rating-ul tău

Aprobat conform Ordin 3022/08.01.2018 privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar-poziția 354

Volumul conține 425 de greșeli frecvente în limba română, evidențiate în exemple (unele preluate chiar din mass-media) și organizate în ordine alfabetică, pentru a fi ușor de identificat. Pentru fiecare greșeală (de ortoepie, de ortografie, de stil sau de vocabular) semnalată cu roșu, am indicat forma corectă, în verde, însoțind exemplele cu explicații acolo unde am considerat necesar.

Dispunerea în pagină și indicatorii cromatici fac acest ghid foarte ușor de consultat, iar exercițiile sunt gândite în așa fel încât să fie accesibile unui public cât mai larg.

Cele aproxiamtiv 200 de exerciții de la finalul cărții, organizate în 28 de fișe de lucru, sunt menite să formeze şi să consolideze abilităţi de comunicare în limba română literară.