5 tipuri de persoane care iti pot distruge viata

în stoc
SKU
a269108
Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt
5 tipuri de persoane care iti pot distruge viata. Narcisici, sociopati si alte persoane inalt-conflictuale Colegul tau de birou vede numai comploturi in jurul sau? Prietena ta solicita incontinuu atentie, iar cand tu ai nevoie de sprijinul ei, pare sa nu te auda? Vestea buna e ca nu tu esti de vina in toate acestea. Tu esti doar tinta culpabilizarii unor personalitati inalt-conflictuale. 10% din populatie face parte din aceasta categorie, iar aceasta carte te va invata cum sa-i depistezi, cum sa te feresti de ei si cum sa le faci fata, odata ce nu ii mai poti evita. Ei sunt personalitatile narcisice, borderline, antisociale, paranoide si histrionice. Ii vei gasi in familie sau la serviciu, printre potentialii parteneri sexuali sau de cuplu. Prin exemple elocvente culese de la clientii sai, Bill Eddy te ajuta sa intelegi ca nu esti singur, iar prin sfaturi si tehnici adaptate iti ofera un arsenal ce-ti va usura viata atunci cand te confrunti cu astfel de persoane.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practica
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-402-172-4
Traducător Maria Tanasescu
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs5 tipuri de persoane care iti pot distruge viata
Rating-ul tău

5 tipuri de persoane care iti pot distruge viata. Narcisici, sociopati si alte persoane inalt-conflictuale

Colegul tau de birou vede numai comploturi in jurul sau? Prietena ta solicita incontinuu atentie, iar cand tu ai nevoie de sprijinul ei, pare sa nu te auda? Vestea buna e ca nu tu esti de vina in toate acestea. Tu esti doar tinta culpabilizarii unor personalitati inalt-conflictuale. 10% din populatie face parte din aceasta categorie, iar aceasta carte te va invata cum sa-i depistezi, cum sa te feresti de ei si cum sa le faci fata, odata ce nu ii mai poti evita. Ei sunt personalitatile narcisice, borderline, antisociale, paranoide si histrionice. Ii vei gasi in familie sau la serviciu, printre potentialii parteneri sexuali sau de cuplu. Prin exemple elocvente culese de la clientii sai, Bill Eddy te ajuta sa intelegi ca nu esti singur, iar prin sfaturi si tehnici adaptate iti ofera un arsenal ce-ti va usura viata atunci cand te confrunti cu astfel de persoane.

Bill Eddy este psihoterapeut, avocat, mediator si autor. A pus bazele teoriei personalitatilor inalt-conflictuale si a fondat institutul cu acelasi nume in California.