7 povesti cu animale

în stoc
SKU
a254875
55.00 LEI
Pe scurt
Cate o poveste simpatica pentru fiecare seara a saptamanii, ca sa va amuzati si sa descoperiti lumea minunata a animalelor. O omida se transforma in fluture in timp ce se joaca de-a v-ati ascunselea la ziua prietenei ei, buburuza, niste puisori naivi sunt cat pe ce sa se imprieteneasca la catarama cu vicleana vulpe, iar o cartita batrana si inteleapta il descopera pe faptasul care a furat agrisele. Cele sapte povesti scurte ale lui Mathilde Ray, insotite de ilustratiile vesele ale Mariei Neradova, le vor dezvalui celor mai mici dintre cititori intamplari uimitoare de la firul ierbii si le vor indulci minutele de dinainte de culcare.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-441-321-5
Traducător Mihaela Buruiana
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 21.5 x 26.5 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs7 povesti cu animale
Rating-ul tău

Cate o poveste simpatica pentru fiecare seara a saptamanii, ca sa va amuzati si sa descoperiti lumea minunata a animalelor.

O omida se transforma in fluture in timp ce se joaca de-a v-ati ascunselea la ziua prietenei ei, buburuza, niste puisori naivi sunt cat pe ce sa se imprieteneasca la catarama cu vicleana vulpe, iar o cartita batrana si inteleapta il descopera pe faptasul care a furat agrisele. Cele sapte povesti scurte ale lui Mathilde Ray, insotite de ilustratiile vesele ale Mariei Neradova, le vor dezvalui celor mai mici dintre cititori intamplari uimitoare de la firul ierbii si le vor indulci minutele de dinainte de culcare.

Veverita, elefant, maimuta, crocodil, antilopa, cangur... Deschide carticica si-ti vei gasi prieteni pe alese din lumea animalelor! - Editor