7 povesti cu fapturi fantastice

în stoc
SKU
a254888
55.00 LEI
Pe scurt
Cate o poveste simpatica pentru fiecare seara a saptamanii, ca sa va amuzati si sa descoperiti lumea minunata a fapturilor fantastice. Oare ce i s-a intamplat fiorosului dragon Drakor dupa ce a clocit oul de strut? Dar sirenei Melilo, cine i-o fi furat scoica? Oare au cazut de acord elfii si piticii ce-i mai bun, siropul de paralute sau supa de alune? Daca va plac licornii misteriosi, Yeti amatori de prajituri si zanele indragostite, inseamna ca povestile lui Pascale Hedelin si Marco Guadalupi sunt ideale de citit si savurat inainte de culcare, pentru vise... cu un pic mai multa fantezie.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-441-317-8
Traducător Mihaela Buruiana
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 21.5 x 26.5 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs7 povesti cu fapturi fantastice
Rating-ul tău
Cate o poveste simpatica pentru fiecare seara a saptamanii, ca sa va amuzati si sa descoperiti lumea minunata a fapturilor fantastice.
 
Oare ce i s-a intamplat fiorosului dragon Drakor dupa ce a clocit oul de strut? Dar sirenei Melilo, cine i-o fi furat scoica? Oare au cazut de acord elfii si piticii ce-i mai bun, siropul de paralute sau supa de alune? Daca va plac licornii misteriosi, Yeti amatori de prajituri si zanele indragostite, inseamna ca povestile lui Pascale Hedelin si Marco Guadalupi sunt ideale de citit si savurat inainte de culcare, pentru vise... cu un pic mai multa fantezie.
 
Dragoni fiorosi, sirene fandosite, printese curajoase , Yeti pofticiosi, elfi un pic cam certareti... veti gasi de toate intre paginile colorate ale acestei carti care abia asteapta s-o deschideti! - Editor