7 povesti in pasi de dans

în stoc
SKU
a254889
55.00 LEI
Pe scurt
Cate o poveste simpatica pentru fiecare seara a saptamanii, ca sa va amuzati si sa descoperiti lumea minunata a dansului.   A vazut-o cineva pe fantoma de la Opera din Paris? Dar in cutia de la buni, candva celebra balerina, oare ce cadou se afla? Cum au depasit actorii din Spargatorul de nuci momentul de panica din culise? Incaltati-va cu poantele, ridicati bratele deasupra capului si prindeti-va in minunatul dans pe care vi-l propune aceasta carticica scrisa de Sophie de Mullenheim si ilustrata diafan si jucaus de Elisa Paganelli. Auziti muzica...?
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-441-320-8
Traducător Mihaela Buruiana
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 21.5 x 26.5 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs7 povesti in pasi de dans
Rating-ul tău
Cate o poveste simpatica pentru fiecare seara a saptamanii, ca sa va amuzati si sa descoperiti lumea minunata a dansului.
 
A vazut-o cineva pe fantoma de la Opera din Paris? Dar in cutia de la buni, candva celebra balerina, oare ce cadou se afla? Cum au depasit actorii din Spargatorul de nuci momentul de panica din culise? Incaltati-va cu poantele, ridicati bratele deasupra capului si prindeti-va in minunatul dans pe care vi-l propune aceasta carticica scrisa de Sophie de Mullenheim si ilustrata diafan si jucaus de Elisa Paganelli. Auziti muzica...?
 
O carticica fermecatoare, in paginile careia va asteapta balerine talentate, visuri implinite, cateva mistere si cea mai adorabila soricica...! - Editor