77 de legende pragheze

Epuizat din stoc
SKU
C907429
27.31 LEI
Pe scurt

Praga. Un oras cu o traditie milenara. Un oras unde istoria pandeste la fiecare colt de strada. Caldaramul de sub talpile tale, zidurile locuintelor, bisericile si palatele pe langa care treci, pietele si ungherele cele mai ascunse sunt toate imbibate de un trecut fascinant, pe care poate ca nici nu l-ai banui. Praga abunda de povesti, legende istorice si mituri, unele consemnate de cronicari stravechi, altele stranse recent laolalta de filologi entuziasti.

77 de legende pragheze este o carte adresata tuturor celor care viziteaza Praga si carora le face placere sa asculte povestiri incarcate de mister. Majoritatea legendelor fac referire la cladiri si locuri care inca exista si care pot fi gasite cu usurinta pe hartile detaliate si clare incluse in paginile acestui volum.


77 de legende pragheze este mult mai mult decat o lectura interesanta si captivanta, fiind genul de carte care iti poate da ghes sa descoperi tu insuti monumentele si obiectivele turistice romantice si uimitoare din Praga.

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-588-626-1
Traducător Helliana Ianculescu
Număr de pagini 162
Formatul cărţii 15x22.5
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs77 de legende pragheze
Rating-ul tău