A fost odata un dulap

în stoc
SKU
a250606
55.00 LEI
Pe scurt
"Cum s-a nascut Narnia?" Raspunsul va schimba totul Megs Devonshire are un talent iesit din comun la calcule si ecuatii. Studiaza la Oxford si viseaza sa dezlege cele mai mari mistere ale fizicii. Crede in stiinta, cu o singura ezitare: fratele ei mai mic, pe care il iubeste nespus, nu mai are mult de trait, iar stiinta nu-l poate ajuta. Cand George devine fascinat de Leul, vrajitoarea si dulapul, o carte nou aparuta a faimosului autor C.S. Lewis, si o implora sa afle cum s-a nascut Narnia, Megs nu poate sa-l refuze. Desi la inceput sovaie, Megs se trezeste curand ca ia ceaiul cu profesorul de la Oxford si cu fratele acestuia, rugandu-i sa-i ofere niste raspunsuri. Dar tot ceea ce primeste sunt povesti din copilaria scriitorului, pe care fata i le va depana mai departe fratelui ei. De ce domnul Lewis nu-i spune direct ceea ce vrea George sa stie? Raspunsul ii va dezvalui lui Meg multe adevaruri pe care stiinta si matematica nu i le pot oferi, iar darul pe care si-a imaginat ca i-l face fratelui sau - povestea din spatele Narniei - se dovedeste in schimb a fi unul pe care George i-l face ei: speranta.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
ISBN 978-606-401-588-4
Traducător Cornelia Marinescu
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsA fost odata un dulap
Rating-ul tău

"Cum s-a nascut Narnia?" Raspunsul va schimba totul

Megs Devonshire are un talent iesit din comun la calcule si ecuatii. Studiaza la Oxford si viseaza sa dezlege cele mai mari mistere ale fizicii. Crede in stiinta, cu o singura ezitare: fratele ei mai mic, pe care il iubeste nespus, nu mai are mult de trait, iar stiinta nu-l poate ajuta. Cand George devine fascinat de Leul, vrajitoarea si dulapul, o carte nou aparuta a faimosului autor C.S. Lewis, si o implora sa afle cum s-a nascut Narnia, Megs nu poate sa-l refuze. Desi la inceput sovaie, Megs se trezeste curand ca ia ceaiul cu profesorul de la Oxford si cu fratele acestuia, rugandu-i sa-i ofere niste raspunsuri. Dar tot ceea ce primeste sunt povesti din copilaria scriitorului, pe care fata i le va depana mai departe fratelui ei. De ce domnul Lewis nu-i spune direct ceea ce vrea George sa stie? Raspunsul ii va dezvalui lui Meg multe adevaruri pe care stiinta si matematica nu i le pot oferi, iar darul pe care si-a imaginat ca i-l face fratelui sau - povestea din spatele Narniei - se dovedeste in schimb a fi unul pe care George i-l face ei: speranta.

Patti Callahan este autoarea a 16 romane, multe dintre ele fiind bestselleruri New York Times și USA Today. Pentru cartea sa Becoming Mr. Lewis a primit nenumărate distincții, printre care The Christy Award „Book of the Year“, The Harper Lee Distinguished „Writer of the Year“ și Alabama Library Association „Book of the Year“.
Este cofondatoarea și una dintre gazdele celebrului show online și podcast Friends and Fiction. Colaborează la publicația Parade Magazine și scrierile sale au apărut în numeroase antologii și volume de povestiri. Locuiește în Mountain Brook, Alabama, împreună cu soțul ei.
A fost odată un dulap a fost numită „Indie Next Great Reads“ pe anul 2021 de către American Booksellers Association, precum și una dintre cele mai bune cărți de ficțiune istorică ale anului 2021 de către Toronto Star, The Bookseller, Parade, SheReads, BookRiot ș.a.