AC/DC Maximum Rock & Roll

Epuizat din stoc
SKU
C164744
47.20 LEI
Pe scurt
Cea mai bună carte despre AC/DC.
(Christie Eliezer, Billboard Australia)
Cu o sută cincizeci de milioane de albume în urmă, Bon Scott apărea îmbrăcat în şcolăriţă, la Countdown, emisiunea muzicală a postului ABC – opusul perfect al lui Angus, în costumul lui de elev. În cei treizeci de ani care-au trecut de-atunci, AC/DC şi-a pus amprenta asupra a milioane de vieţi, din Bruxelles până la Brisbane şi Bucureşti.
Au avut un moment de cumpănă după moartea lui Bon, în 1980, dar au reuşit să-şi revină şi să cucerească întreaga lume cu Brian Johnson şi cu albumul Back in Black.
Sunt de neoprit: AC/DC nu e o doar o trupă de rock, este emblema rock-ului. Încercaţi să vă imaginaţi lumea fără ei.

Pentru prima oară, Murray Engleheart şi Arnaud Durieux spun toată povestea celei mai mari şi mai zgomotoase trupe australiene. Murray, care se numără printre cei mai respectaţi jurnalişti muzicali din Australia, scrie pentru reviste din toată lumea. Le-a luat mai multe interviuri membrilor trupei. Iar Arnaud este un jurnalist care nu i-a scăpat niciodată din ochi pe cei de la AC/DC, ajungând să aibă cea mai bine pusă la punct şi cea mai completă arhivă cu materiale foto şi nu numai.

O carte atât de fidelă spiritului trupei, încât după ce-o citeşti îţi asurzesc urechile. Orice rocker care se respectă trebuie s-o citească.
(Publishers Weekly)

E ca un jurnal de călătorie, cu acel entuziasm care te face să scrii pe prima hârtie care-ţi pică în mână, dar şi un fel de interviu luat în culise şi o biografie. Fotografiile din carte completează citatele, anecdotele şi adevărurile din ea. MAX se înclină în faţa lui Murray şi Arnaud pentru felul în care au conceput acest omagiu pentru trupa care a marcat rockul. (MAX TV website)
Mai multe informații
EdituraVictoria Books
Colecție Victoria Books
Ediția cărții I
ISBN 9789731931357
Traducător Raluca Maria Dumitru, Constantin Dumitru Palcus, Liviu Mateescu
Număr de pagini 544
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAC/DC Maximum Rock & Roll
Rating-ul tău