Acasă cu Dumnezeu, într-o viață care nu se sfârșește niciodată

în stoc
SKU
a229439
33.00 LEI
Pe scurt

Ragnar Jónasson s-a născut la Reykjavík în 1976. Lucrează ca avocat și predă legislația privind drepturile de autor la Facultatea de Drept a Universității din Reykjavík.
Cărțile lui Ragnar s-au vândut în peste 1 milion de exemplare în toată lumea. Au fost răsplătite cu numeroase premii și distincții în Islanda, Marea Britanie și Statele Unite.
Cele două serii care l-au consacrat pe Ragnar sunt Dark Iceland (care îl are în centru pe tânărul Ari Thór) și Hulda (cu detectiva care poartă același nume). Drepturile pentru cărțile lui s-au vândut în 30 de țări.

Ce se întâmplă cu adevărat în această viață și ce se va întâmpla când ea se va termina? Ne vom reîntâlni cu cei dragi care au plecat înaintea noastră? Dumnezeu va fi acolo ca să ne întâmpine? Va exista o zi a Judecății de Apoi? Vom avea voie să ieșim uneori din Rai?

Vom ști vreodată ce se întâmplă după ce murim? Dar oare se va întâmpla ceva?

În această carte care îți taie respirația găsești răspunsuri cutremurătoare la întrebările pe care fiecare ființă umană și le adresează de-a lungul vieții. Capodoperă înălțătoare a alinării și compasiunii, cartea Acasă cu Dumnezeu oferă speranță, mângâiere și revelații surprinzătoare pentru întreaga omenire.

Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066394086
Traducător Elena Drăgușin-Richard
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAcasă cu Dumnezeu, într-o viață care nu se sfârșește niciodată
Rating-ul tău