Acceptă iubirea

în stoc
SKU
a259131
65.00 LEI
Pe scurt
Nicio căsătorie nu este simplă, nici măcar cea a unor experți ai relațiilor. Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt au învățat mii de cupluri să creeze relații iubitoare și durabile în bestsellerul lor Primește iubirea pe care o dorești. Cu toate acestea, după un deceniu de căsătorie, ei înșiși s-au trezit în pragul divorțului. Harville și Helen au pus în practică propriile teorii și principii pentru a depăși negativitatea și a învăța să comunice unul cu celălalt într-un mod plin de iubire. S-au reconectat prin exercițiile pe care le recomandaseră miilor de cupluri în ședințele de terapie, și-au refăcut mariajul și, de peste 30 de ani, se bucură de un parteneriat adevărat.
Mai multe informații
EdituraPagina de Psihologie
ISBN 9786069540398
Traducător Anca Cristina Ilie
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAcceptă iubirea
Rating-ul tău

Nicio căsătorie nu este simplă, nici măcar cea a unor experți ai relațiilor. Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt au învățat mii de cupluri să creeze relații iubitoare și durabile în bestsellerul lor Primește iubirea pe care o dorești. Cu toate acestea, după un deceniu de căsătorie, ei înșiși s-au trezit în pragul divorțului. Harville și Helen au pus în practică propriile teorii și principii pentru a depăși negativitatea și a învăța să comunice unul cu celălalt într-un mod plin de iubire. S-au reconectat prin exercițiile pe care le recomandaseră miilor de cupluri în ședințele de terapie, și-au refăcut mariajul și, de peste 30 de ani, se bucură de un parteneriat adevărat.

În acest proces, au descoperit că nu este suficient să eliminăm negativitatea din relație și să oferim iubirea, ci mai important este să știm să acceptăm iubirea pe care ne-o oferă partenerul nostru.

Îți este greu să spui partenerului ce îți dorești cu adevărat sau de ce ai nevoie? Când primești ceea ce ai cerut, te simți în continuare nemulțumit? Te simți stânjenit să accepți gesturi frumoase, cadouri sau complimente de la partenerul tău?

Mulți oameni, femei și bărbați, știu să ofere iubirea, însă mult mai mulți își sabotează căsnicia, neștiind cum să accepte iubirea. Deseori respingem în mod inconștient gesturile de apreciere, afecțiune, ajutor sau îndrumare din partea partenerilor noștri. Însă până când nu vom afla cauzele comportamentului nostru, relația va avea de suferit.

În Acceptă iubirea, învățăm cum să ne eliberăm din lanțurile autorespingerii, care, cel mai probabil, a început în copilărie, și care ne împiedică să acceptăm iubirea pe care ne-o dorim și de care avem nevoie.

Cartea Acceptă iubirea este o incursiune spre interiorul ființei noastre, acolo unde sunt scrise, încă din mica copilărie, elementele iubirii de sine, modalitățile de conectare și relaționarea. Pornind în această călătorie, cu ajutorul volumului de față, putem descoperi ușor lipsa acestor elemente. Iar prin exercițiile practice descrise ne putem crea noi modalități de relaționare, conectare și iubire, optime pentru evoluție. Și astfel putem învăța cum să iubim, să ne conectăm, să comunicăm și să relaționăm pentru evoluția personală și spirituală. Recomand cartea spre lectură tuturor celor preocupați de iubire și starea interpersonală de bine.

Niculina Gheorghiță

Această carte scoate la lumină o traumă relațională a multora dintre noi – deficitul de primire și acceptare a iubirii. Ca terapeuți de cuplu, considerăm că partenerii relațiilor intime ar fi bine să dăruiască mai mult. Dar vorbim foarte puțin sau aproape deloc despre acei semeni care nu știu sau nu au învățat să primească. Pledoaria cărții este clară, iar frumusețea ei – explicativă și practică – poate aduce vindecarea și transformarea de care sufletele noastre au nevoie. Le voi rămâne veșnic recunoscător lui Harville și Helen pentru Acceptă iubirea! Este cartea care m-a ajutat să mă înțeleg mai bine și să mă deschid față de darurile prețioase ale vieții.

Gáspár György