Acest har necrutator

în stoc
SKU
a249330
59.00 LEI
Pe scurt
Darul oferit de zei Alessei ar trebui să amplifice magia partenerului ei, nu să îi ucidă pe toți pretendenții pe care ea îi atinge. Acum, când doar câteva săptămâni o mai despart de lupta cu un roi de demoni înfometați, care vor devora tot ce se află pe insula-sanctuar Saverio, Alessa nu mai are prea mult timp la dispoziție pentru a găsi un partener alături de care să poată opri invazia. Iar atunci când un preot cu intenții ascunse îi convinge pe credincioși că moartea Alessei este singura lor speranță de supraviețuire, propriii soldați încearcă să o asasineze.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
ISBN 978-606-907-295-0
Traducător Loredana Voicila
Număr de pagini 472
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAcest har necrutator
Rating-ul tău

Darul oferit de zei Alessei ar trebui să amplifice magia partenerului ei, nu să îi ucidă pe toți pretendenții pe care ea îi atinge.

Acum, când doar câteva săptămâni o mai despart de lupta cu un roi de demoni înfometați, care vor devora tot ce se află pe insula-sanctuar Saverio, Alessa nu mai are prea mult timp la dispoziție pentru a găsi un partener alături de care să poată opri invazia. Iar atunci când un preot cu intenții ascunse îi convinge pe credincioși că moartea Alessei este singura lor speranță de supraviețuire, propriii soldați încearcă să o asasineze.

Cuprinsă de disperare, Alessa îl angajează drept gardă personală pe Dante, un renegat cinic care poartă pecetea cu care sunt însemnați criminalii. Dar, în vreme ce rebeliunea se dezlănțuie în spatele porților, secretele întunecate ale lui Dante s-ar putea dovedi cea mai mare trădare dintre toate.

El deține cheia care va asigura supraviețuirea Alessei, precum și cheia inimii ei, însă este oare Dante cel care o va ajuta să își controleze darul sau cel care o va distruge odată pentru totdeauna?

Acest har necruțător, debutul captivant și plin de romantism al lui Emily Thiede, îi va face pe cititori să întoarcă atât de repede paginile până la finalul devastator, încât vor aștepta cu nerăbdare continuarea!