Acţionează şi gândeşte ca Batman

în stoc
SKU
a261449
34.80 LEI
Pe scurt
Trezește-ți supereroul interior! Cum ar fi dacă Batman ar deveni antrenorul tău pentru a te putea ajuta să faci față tuturor dificultăților din viața de zi cu zi? Supererou noaptea, și filantrop ziua, „Cavalerul Negru” este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare personaje din cultura pop. Calitățile sale extraordinare – curajul, rigoarea, mentalitatea solidă ca un zgârie-nori din Gotham City... – fac din Bruce Wayne un personaj care te poate inspira!
Mai multe informații
EdituraNiculescu
ISBN 9786063808791
Traducător Andreea-Georgiana Nicolae
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAcţionează şi gândeşte ca Batman
Rating-ul tău

Trezește-ți supereroul interior!

Cum ar fi dacă Batman ar deveni antrenorul tău pentru a te putea ajuta să faci față tuturor dificultăților din viața de zi cu zi? Supererou noaptea, și filantrop ziua, „Cavalerul Negru” este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare personaje din cultura pop. Calitățile sale extraordinare – curajul, rigoarea, mentalitatea solidă ca un zgârie-nori din Gotham City... – fac din Bruce Wayne un personaj care te poate inspira! 

În această carte, Gwendal Fossois îți propune 25 de lecții de viață pe care să le aplici zilnic în relația cu prietenii, familia și colegii de serviciu. Inspiră-te de la celebrul protector al orașului Gotham și acceptă-l pe Bruce din interiorul tău cu ajutorul exercițiilor amuzante și al Bat-jurnalului pe care îl vei ține. Vei avea toate instrumentele necesare pentru a putea deveni un justițiar în fiecare zi!