Adevărul (seria Off-campus, vol. 3)

în stoc
SKU
a222903
48.90 LEI
Pe scurt

Autoare de bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal, Elle Kennedy a crescut în suburbiile orașului Toronto, Ontario, fiind licențiată în engleză la Universitatea York. De la o vârstă fragedă, știa că vrea să devină scriitoare. A publicat până în prezent peste patruzeci de romane, multe dintre ele figurând pe listele de bestselleruri din diferite țări. Iubește personajele feminine puternice, eroii alfa sexy, adoră să creioneze scene romantice, presărate și cu pericole, ca să păstreze lucrurile interesante.

ALLIE HAYES trăiește o criză existențială. Momentul absolvirii se apropie, și totuși ea încă nu s-a hotărât ce va face după facultate. Chiar mai rău, suferă după ce a pus capăt unei relații îndelungate cu iubitul ei. Cu siguranță, sexul de consolare nu este o soluție, însă chipeșul hocheist Dean Di Laurentis este irezistibil. Prin urmare, ce o costă să se cupleze cu unul dintre starurile echipei de hochei a universității? Dar — își promite Allie — o s-o facă o singură dată, pentru că viitorul ei este incert și nu are de gând să-și complice mai mult viața încurcându-se cu regele aventurilor de o noapte.

DEAN DI LAURENTIS are parte de orice își dorește: fete, faimă și popularitate. Înainte de Allie, nicio fată nu l-a mai trimis la plimbare după prima noapte petrecută împreună. Dean e uluit. Încă nu se simte pregătit să renunțe la frumoasa blondă. În timp ce se străduiește să o cucerească în adevăratul sens al cuvântului, apar situații neprevăzute care îl fac să se întrebe dacă nu cumva a venit timpul să i se dedice unei singure fete… și iubirii.

Mai multe informații
EdituraEpica
Colecție Epic Love
ISBN 9786069713020
Traducător Sorin Petrescu
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Bestseller
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAdevărul (seria Off-campus, vol. 3)
Rating-ul tău