Admiterea in colegiile nationale militare

în stoc
SKU
a253992
Preț special 30.01 LEI Preț standard 40.01 LEI
Pe scurt
Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana. 340 de exercitii de antrenament, dupa programa de examen. 40 de teste de antrenament, dupa modelul subiectului de examen. Solutii de rezolvare
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-782-6
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAdmiterea in colegiile nationale militare
Rating-ul tău

Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana. 340 de exercitii de antrenament, dupa programa de examen. 40 de teste de antrenament, dupa modelul subiectului de examen. Solutii de rezolvare

Este deja evident faptul ca exercitiul dublat de efort sustinut, practica temeinica, precum si respectarea unei discipline de lucru constituie repere fundamentale in domenii importante ale activitatii umane, printre care cel educational si cel militar. Se poate considera, astfel, ca lucrarea de fata ii pregateste din mai multe puncte de vedere pe elevii care opteaza pentru admiterea in colegiile liceale militare din tara, provocandu-i sa dubleze determinarea necesara obtinerii unor rezultate foarte bune cu rigoarea si dorinta de a-si verifica si exersa atat competentele de intelegere si de analiza a textelor literare, cat si cunostintele de limba romana dobandite in gimnaziu.

Auxiliarul vine, de asemenea, in sprijinul profesorilor de limba si literatura romana, ca un instrument de lucru util in activitatea didactica, facilitandu-le situatiile in care doresc sa verifice gradul de insusire de catre elevi a notiunilor de limba romana studiate, precum si operarea eficienta cu acestea.
 
Diversitatea exercitiilor propuse, gradul variat de dificultate, organizarea materialului propus si forma de prezentare sunt doar cateva dintre argumentele ce recomanda aceasta lucrare, care ii confera rolul de veritabil ajutor in traseul spre reusita la examen.
Astfel, elevii vor avea deschise caile autoevaluarii si ale autocunoasterii, vor dobandi un plus de incredere in propriile capacitati de lucru si intelectuale si vor deveni concurenti declarati "admisi" in contextul educational dorit, la un colegiu militar national. - Prof. Daniel Georgescu, Inspector general pentru Limba si literatura romana in Ministerul Educatiei.