Afumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat

în stoc
SKU
C154861
25.00 LEI
Pe scurt

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!


Din cuprins:



  • Calitatea produsului brut

  • Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora

  • Nu toata sunca este la fel

  • Tehnologia asezarii in saramura

  • Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati

  • Tehnologia procesului de maturare si depozitare

  • Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Mai multe informații
EdituraM.A.S.T
Ediția cărții a VI-a
ISBN 9789731822495
Număr de pagini 156
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2016
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAfumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat
Rating-ul tău

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)