Agathele

în stoc
SKU
a251545
59.00 LEI
Pe scurt
Bun venit in Castle Cove, un oras blestemat cu fete disparute, iubiti problematici, secrete de familie si niste stanci foarte abrupte. Cine a ucis-o pe Brooke Donovan?  Toti cred ca stiu ce s-a intamplat. Dar se insala. Doua fete ce nu par sa aiba nimic in comun isi pun mintea la contributie ca sa rezolve un caz ingenios si plin de umor, inspirat dupa romanele Agathei Christie.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
Colecție Storia Young Adult
ISBN 978-630-652-510-2
Traducător Iris Anghel
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAgathele
Rating-ul tău
Bun venit in Castle Cove, un oras blestemat cu fete disparute, iubiti problematici, secrete de familie si niste stanci foarte abrupte.
 
Cine a ucis-o pe Brooke Donovan? 
Toti cred ca stiu ce s-a intamplat. Dar se insala. Doua fete ce nu par sa aiba nimic in comun isi pun mintea la contributie ca sa rezolve un caz ingenios si plin de umor, inspirat dupa romanele Agathei Christie.
 
Cu o vara in urma, Steve, iubitul lui Alice Ogilvie, un star in lumea baschetului, a pus capat relatiei lor. Apoi ea a disparut timp de cinci zile. Pentru ca Alice refuza sa elucideze enigma, aventura ei devine cel mai mare mister din Castle Cove. Sau cel putin asa a fost pana de curand, pentru ca acum o alta iubita a lui Steve dispare: Brooke Donovan, cea mai buna fosta prietena a lui Alice. 
Si se pare ca Brooke nu se mai intoarce.
 
Intra in scena Iris Adams, meditatoarea lui Alice, care are propriile motive pentru care vrea sa dispara. Spre deosebire de colega ei, nu are nici banii, nici mijloacele necesare s-o faca, insa lucrurile s-ar putea schimba datorita recompensei substantiale oferite de bunica lui Brooke. Autoritatile cred cu tarie ca Steve este vinovatul, dar Alice nu e atat de convinsa si, cu ajutorul lui Iris, si-ar putea dovedi teoria.
Din fericire, Alice are la indemana exact armele necesare - opera completa a Agathei Christie. Daca exista vreo persoana care le poate invata pe fete cum sa rezolve un mister, aceea e insasi maestra genului politist. 
Dar Castle Cove ascunde multe secrete, iar Alice si Iris habar n-au prin cate pericole vor trebui sa treaca.